FOTOSOFIA DAY - ADVENT

5. prosinca 2016. @ 1:48
Fotosofia Day - Advent održan je u subotu 3.12.2016.    15 odabranih seminarista dobilo je priliku zakoračiti na jedan dan u svijet koji se zove Fotosofia i provesti ga na predavanju i uz fotografiranje u centru Zagreba. 
Počinje uz uvodno predavanje Damira Hoyke koji nakon predavanja o smislu i izražajnim sredstvima fotografije, seminaristima pojašnjava zadatak.Kreće prva runda fotografiranja. Seminaristi su na licu mjesta Hoyku mogli pitati za mišljenje i smjernice kako fotografiju učiniti zanimljivom, a s večeri je stiglo vrijeme za prave fotografije okićenog Zagreba.  Niti hladan pod ne spriječava seminariste u čekanju savršenog kadra.
Seminaristi su za svojim računalima i pregledavaju sve što su danas “uhvatili”, a stigao je i velik broj bivših seminarista pomoći mišljenjem ili nekim Photoshop zahvatom. Nakon što su fotografije predane, seminaristi su dobili potvrdu o sudjelovanju na Fotosofia Day seminaru. Siguran sam da su svi naučili ponešto korisno i upoznali mnogo novih ljudi koji dijele jednaku strast za fotografijom :)


6.12.2016. 13:23:59

izvanredno zabilježeno, ne sumnjam da vam je bilo fenomenalno :)
7.12.2016. 7:41:12

Bilo je genijalno :)))

Komentirati mogu samo registrirani korisnici.