Poznati fotografiraju

Fotografijom se bavim od svoje 39. godine i fotografiram isključivo s ukradenim fotoaparatima koje kupujem od šanera Marina Levaja, koji je loš fotograf, ali dobar prijatelj i ljubavnik.
16.9.2011.
Mario Petreković

Rođen sam u bolnici na dječjem odjelu gdje me je rodila mama, a tata je bio vani s prijateljima. I nije ga bilo dva mjeseca kod kuće jer je pio s društvom dva mjeseca. Mama je poludila, htjela ga je izbaciti iz kuće, ali nije mogla jer ga nije bilo dva mjeseca. Jer je pio s društvom dva mjeseca.Nakon dva mjeseca, ja sam porastao, a tate još nije bilo jer je pio s frendovima tih dva mjeseca. Ta dva mjeseca trajala su kao 20 godina i ostavila su velike posljedice na mene i moje mentalno zdravlje pa sam se upisao u prvi razred tek s 18 godina, kada sam dobio i vozačku. Nakon jedne manje pljačke uhvaćen sam u držanju lojtre te sam odležao dva mjeseca. Moj otac je, naravno, za to vrijeme pio s društvom tih dva mjeseca. Ovim putem htio bih se zahvaliti svom ocu što ga nisam nikada vidio jer ta dva mjeseca i dalje traju. Dragi tata, ako čitaš ovo molim te pošalji mi neki znak ili signal, volio bih te upoznati, a možemo i otić pit dva mjeseca.
Volim erotsku fotografiju i molim sve zainteresirane modele od 20 do 87 godina da mi se jave kako bi dogovorili naš prvi foto sešn. Broj na upit u redakciji. Hvala.
Hvala i Damiru Hoyki i njegovoj obitelji na strpljenju što je čekao ove fotke dva mjeseca. Sorry, tražio sam starog. Dva mjeseca.
I da, izložba ovih neviđeno dobrih fotografija dolazi pod radnim nazivom 'Levajev san'.