Poznati fotografiraju

Fotografija je danas divna, jer je pristupačna svakoj neznalici... Nikad se ne zna kad će se u toj količini gigabajta pronaći neka genijalna fotka.
1.4.2012.
Jadranka Ivaniš

Rođena u Zagrebu 2.7.1974.
 
Kao dijete htjela je biti balerina i jako je voljela operu. Nešto kasnije roditelji ju upisuju u muzičku školu gdje uči svirati cello, no ona želi svirati klavir i biti pjevačica. Paralelno, cijelo vrijeme crta i želi upisati školu za primijenjenu umjetnost, te postati modni kreator.
 
Dolazi vrijeme puberteta i stvari se kompliciraju... Shvativši da nema gdje učiti pjevati i svirati klavir, ispisuje se iz muzičke. Nakon što je 6 godina gudila, upisuje primjenjenu i
odlučuje se za slikarstvo. Konačno je mogla pustiti nokte. Uskoro nokti više nisu fora, puno je bolje biti alter. U 3. razredu je prijatelji doslovno odvlače na audiciju, jer tamo ima neki coki koji traži pjevačicu! Tako je Jadranka pronašla svoj bend. Kad su postali poznati, odlučila je otići na dodatne satove kod genijalnog profesora Maria Đuranca. Tu je strašno zabavno i može se jako puno naučiti, pomisli, i umjesto desetak sati koliko je mislila ostati, druženje traje duže od godinu dana...
 
Puno je putovala i pjevala, i diplomirala slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a onda je odlučila uzeti malo duži godišnji odmor. U međuvremenu je postala mama, radila je na televiziji kao dizajner interijera i to je bilo jako zabavno. Kada se dobro odmorila od putovanja i pjevanja, bend je opet počeo uveseljavati stare i nove klince. Da nebi bilo jednolično, upisuje školu za dizajn interijera i postaje stilist interijera. Nikad se nezna!
 
Sada manijakalno izrađuje nakit kakav još nitko nije vidio, pjeva, brine o obitelji i nada se da će jednog dana imati vremena naučiti svirati klavir i postati uspješna poduzetnica.
 
 
Fotografija je danas divna, jer je pristupačna svakoj neznalici... Nikad se nezna kad će se u toj količini gigabajta pronaći neka genijalna fotografija.