ČLAN FOTOSOFIJE OD 1.5.2021.
Sara Dragosavac


Hall of fame Fotografije koje su osvojile virtualne medalje

Fotogalerija

Komentari na galeriju

 

Fotosofia medalje

O meni

Moje ime je Sara Dragosavac, i po struci sam fotograf. Obrazovanje za fotografa sam stekla na Visokom učilištu Algerba, gdje sam u veljači 2020. godine stekla zvanje Specijalista digitalne fotografije i obrade. Sudjelovala sam na natjecanju Portret Hrvatske 2020 te je moj rad završio u njihovoj prvoj monografiji. Od rujna 2020. godine honorarno radim za Pixsell, vodeću medijsku agenciju na području Balkana. 
Još od 2015. godine sam počela gajiti veliki interes prema fotografiji, te sam prve fotografske korake radila uz pomoć mojeg mobitela i mobilnih aplikacija za uređivanje slika. S godinama sam se uvježbala u fotografiranju, te sam prvi fotoaparat dobila u ljeto 2019. godine. Glavni motiv su mi do tada bili priroda i moji psi, no onda sam se okušala u snimanju urbane i sportske fotografije, te snimanje portreta (ljudi, ne samo psi haha). Surađivala sam s mnogim drugim fotografima, te imam veliko iskustvo u snimanju različitih vrsti fotografija. 
Trenutno studiram Međunarodno poslovanje na Libertas međunarodnom sveučilištu i honorarno radim kao freelance copywriter. 

Moj fotoblog