Fotosofi u akciji - Pantovčak

21. lipnja 2013. @ 12:48
Kao što već svi znate, u utorak, 18.06. 2013. izaslanstvo Fotosofije je bilo u posjeti predsjedniku Ivi Josipoviću i pri tome je tridesetak razigranih fotosofa okupiralo Pantovčak zabavljajući sve prisutne. Predsjednički dvori, inače ozbiljno mjesto, ubrzo je postalo pravi set.

Pa eto kako je to izgledalo i što smo sve tamo radili:

Već od ranog jutra oko 11 sati počela se skupljati formacija u crnom.:)Svima je to bila prilika da se sretnu "supatnici" istih seminarskih generacija...a nakon ulaska u zgradu i svih mogućih provjera, dočekalo nas je ovo:...divan prostor koji jednostavno izaziva fotosofijsku kreativnost!Nakon što su se svi izgrlili i izljubili, (gotovo smo zaboravili da smo mi tu došli u posjet predsjedniku, a to smo zaboravili i još nekoliko puta kasnije....), trebalo nam je desetak minuta da se "aklimatiziramo" na prostor...a onda je počelo:prvo, skromno....malim fotićem...:)pa onda lagano isprobavanje da vidimo što se tu sve može....:)...a onda smo se udomaćili izvukli svu moguću opremu i počeli smišljati koncepte...:)neki su se zaista prepoznali u stanovitim ulogama...:)...dok su se neki drugi našli u ulozi režisera,( i zamislite, fotografa!) 

:)...dok se trećima sasvim svidjela uloga modela i to im je jako dobro išlo!

:)

eto rezultata::)

Taman kad smo se razigrali i zagrijali.......došlo je vrijeme da se konačno upristojimo i mirno stanemo u red te pričekamo predsjednika Josipovića...neke je malo teže "utjerati u red" te su s guštom još malo gnjavili službenog predsjednikovog fotografa...:)

...i nakon što je predsjednik stigao te se upoznao sa svakim fotosofom...uslijedilo je i zajedničko slikanje.......morali smo i službenom fotografu ostaviti malo posla, zar ne?

:)Predsjednika je posebno oduševio fotosofijski podmladak, iznimno simpatične Foto i Sofija, (čitaj Tia i Zoe), koje već pokazuju

iznimnu znatiželju i pravu fotosofijsku kreativnost u svim situacijama...:)...i dok se predsjednik sasvim dobro snalazi i zabavlja s bebom, Hoyka se trudi ukratko objasniti fotosofijsku ideju i koncept fotosofije, dok ostali uživaju u neformalnom druženju...... a neki i poziranju...dok se treći doslovce valjaju po tepihu predsjedničkih dvora....:)))...sjećate li se one opaske o "zaboravljanju" s početka priče??? :)))

Nakon što smo sve odslikali, zabavili predsjednika ali i  prisutno osoblje svojim neformalnim, (blago rečeno), ponašanjem...

došlo je vrijeme da napustimo ovaj lijepi prostor......naravno "netko" uvijek ima još nešto za reći....:))))nakon par rijeći za kraj...shvatili smo da sve što je lijepo kratko traje i da je vrijeme da polako krenemo prema izlazu...

hm....jesu li baš svi shvtili....:)))...neki su se samo preselili iz svečanog salona....i nastavili "po starom", smišljati i pozirati i slikati....:))))

(Da vam odam tajnu: to je najprirodnija procedura u svim situacijama kada se nađu više od jedan i pol fotosofa na hrpi)

:)

Nakon što smo i zadnje likove u crnom i s fotićima izgurali van iz predsjedničke palače, krenuo je svatko svojim putem...do neke slijedeće akcije...koliko sam upoznata sa situacijom, taj "svoj put" je vodio do prve birtije na after party...:))):)

...više materijala atkera ovih događaja, o partyju kod predsjednika i after, na fejsu...:)Zahvala:

I za kraj...zahvaljujem se u ime svih fotosofa predsjedniku Josipoviću na prijemu i ugodnom druženju.

:)21.6.2013. 20:00:44

super je blog. :D super iskustvo i super atmosfera!
21.6.2013. 22:30:36

Odličan foto izvještaj, Kristinka!
22.6.2013. 0:00:47

hvala vam :)
26.6.2013. 11:49:40

Odlično! :)
30.6.2013. 16:56:06

Hvala Sanja :)

Komentirati mogu samo registrirani korisnici.