Carevanje u Tuhelju

9. srpnja 2010. @ 20:39

 Za pocetak, 2-3 uvodne rijeci - bilo je predobro.


 


Uvod gotov. Sad malo random fotkica. 


Dakle, vec prvu vecer neki su pokazali naznake postojanja odredenih poremecaja licnosti. 


Nitko nije spomenuo i 16. sudionika Fotosofije. Ladies and gentlemen, Mr. Gary Fong. Brate mili, taj te je docekao na svakom uglu. 


Nesto vas muci na ovoj fotki ali nikako ne mozete dokuciti sto? Reci cu vam - Ferina suti ihihii :)Ono sto mi je bilo najbolje, osim veceri na bazenu zbog koje svi strahujemo od inkriminuirajucih fotki, je to da smo svi jedni drugima pomagali sto je bilo mega kolegijalno i zabavno. Neki su mi posebno pomogli, necu izdvajati imena, znate tko ste <3


Nocno suncanje kraj bazena dok se  ceka dobri duh Vlatka koja obavlja svoj posao u dvorcu. No u ovo doba krize i duhovi moraju koje snimanje u fusu obaviti.Evo i nekih sumnjivih kreatura u gluho doba noci, pitaj boga sto rade tu... :) 


U konacnici je ipak ovako izgledalo na izlozbi:Na fotkanju modela za njihove bookove, neki su otkrili da su promasili ceo fudbal odabiraom svoje profesije. Ode Doktor u Milano.Drugi su pak davali kreativne sugestije za poze. Sugestije su odbacene. 


Ipak je na kraju posao najbolje obavila Marina...vjerojatno gonjena strahom da joj Doc ne zasjeni karijeru.Bio je tu i nogometni turnir. Pobjeda je, dakako, otisla Fotosofima. Alleeez, alleeeez!


Neki su namigivali......neki se beljili... 


...a neki kompenzirali :)Doslo je i mlado meso pokazati svoje BMX umijece, no stari matori se nisu dali tako lako staviti u drugi plan te su se bez razmisljanja izlozili riziku. Fotkaju, kao...mda...ne vidi se kako Vedran moli krunicu od straha. 


I tako, bilo je jos svega...


Neobradene i obradene kreativnosti (soba, tenisice i 20 min za fotkanje)...Capoeire... 


Celebova... 


Sve u svemu, zakon iskustvo. Hvala svima koji su pridonijeli da bude tako dobro. I iako mi je doslo da ga zveknem bouncerom kad mi je na suncu na +60 vikao "Mujicic, jel ti vidis da ti model nije u sjeni", najvece hvala ide Hoyki <3 Svaka cast na trudu, entuzijazmu i volji. Ove godine si minimalno 15 osoba prilicno usrecio. Dosta patetike, nadam se i veselim skorom druzenju!


 
 
 
Prethodna    ( stranica 1 / 1 )    Slijedeća
Prikaži sve