Casting 'Fotosofia Girl 2018'!

3.3.2018. u Zagrebu castingom ćemo odabrati djevojku s kojom će Damir Hoyka tijekom ožujka 2018. godine snimati najavni vizual Fotosofije 13 (billboardi, oglasi u novinama, banneri...)

Prošlogodišnji vizual objavljen je u nizu medija uz najavni članak seminara, na oglasima u Večernjem listu i Graziji, te na 25 billboarda i 25 city lightsa. Primjere objava možete pogledati ovdje i ovdje

Projektom 'Fotosofia Girl' želimo pružiti priliku za fotomodel iskustvo i promociju, tako da je poziranje za najavni vizual na volonterskoj bazi. Prijavljene djevojke mogu, ali ne moraju biti profesionalni fotomodeli.

Prijaviti se mogu sve djevojke punoljetne na dan castinga, visine između 165 i 195 cm, bez teritorijalnih ograničenja.

Način prijave: do 28.2.2018. u ponoć pošaljite na adresu fotosofia@fotosofia.info email sa subjectom 'Fotosofia Girl 2018'. U emailu navedite Vaše ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefone, mjesto boravka i visinu u centimetrima, te u attach emaila priložite 3 neretuširane fotografije koje će što jasnije prikazati Vaš portret, srednji plan (do struka) i cijelu figuru (bez naočala, oštrih sjena, kose na licu...)

Odabrane u uži izbor obavijestit ćemo 1.3.2018. emailom s detaljima, a trebat će doći na casting u Zagreb u subotu 3.3.2018. u 10h. Udaljene više od 1 sat vožnje autom moći će casting obaviti Skypeom.