PREGLED PORTFOLIJA (PORTFOLIO REVIEW) by PABLO ALMANSA pabloalmansa.com

Pablo Almansa, španjolski celebrity i akt fotograf (Javier Bardem, Leona Lewis, Craig David, Annie Lenox, Placido Domingo, Mario Vargas Llosa, David Villa...), će u petak 16.6.2017. od 20-22h u Termama Tuhelj u 10-minutnim individualnim sessionima pregledavat i komentirat portfolija, te davat savjete fotografima odabranima na osnovu prijava. Portfolio review će se održati nakon Pablovog predavanja, na koje je ulaz slobodan.

Za prijavu, pošalji do 28.5.2017. u ponoć link tvoje galerije na portalu www.fotosofia.info sa subject-om 'Almansa review' na adresu seminar@fotosofia.info. U galeriji treba biti minimalno 10 fotografija, a u polju 'O meni' nekoliko biografskih podataka.

Ukoliko se želiš prijaviti s fotografijama različitima od onih koje već imaš u galeriji, postavi 10 fotografija u 'mojFOTOalbum' - dopunsku galeriju u koju ulaziš u svom meniju klikom na Moj profil>mojFOTOalbum. U mojFOTOalbum-u smije biti samo 10 fotografija kojima se prijavljuješ.

Odabrani za review primit će obavjest do 10.6.2017. i na reviewu će moći prikazati portfolio s fotografijama bilo koje teme.