POSTANI FOTOSOFIA 12 FOTOMODEL, MAKE-UP ARTIST, HAIR STYLIST ILI STILISTA!

Fotoseminar Fotosofia i ove godine pruža suradnicima u modnoj fotografiji priliku za besplatno stjecanje iskustva, umrežavanje i dopunjavanje book-ova novim fotografijama.

Castingom ćemo odabrati 3 ženska fotomodela visine 165-185 cm, make up artiste, hair styliste i stiliste koji će u Termama Tuhelj na Fotosofiji 12 sa seminaristima-fotografima realizirati modni photo session.

UVJETI PRIJAVLJIVANJA NA CASTING 'FOTOSOFIA 12 FOTOMODEL'

Prijavljeni/na na casting (u daljnjem tekstu Natjecatelj) 'Fotosofia 12 Fotomodel' (u daljnjem tekstu Casting) može, ali ne mora biti profesionalac u dotičnom zanimanju. Prijaviti se mogu svi punoljetni, bez teritorijalnih ograničenja, s tim da trebaju moći komunicirati na hrvatskom jeziku. Prijaviti se smiju i maloljetne osobe koje će 21.5.2017. biti punoljetne, s tim da će se smatrati da su dotične osobe za slanje prijave imale dozvolu skrbnika.

Natjecatelj se prijavljuje na Casting tako da najkasnije do 17.5.2017. u ponoć na email adresu seminar@fotosofia.info sa subject-om 'FS12 - Fotomodel', odnosno 'FS12 - Make up', 'FS12 - Hair' ili 'FS12 - Styling' pošalje prijavnicu koja sadrži sljedeće:
Fotomodeli:
- 3 neretuširane fotografije Natjecatelja - portret s vidljivim licem (bez naočala, kose na licu, oštrih sjena i sl.), do struka i cijela figura u odjeći u kojoj se dobro vidi tjelesna linija
- ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefone, mjesto boravka, visinu u centimetrima i link na galeriju u rubrici 'Fotosuradnja'.
Make up artisti, hair stylisti i stilisti:
- 3 fotografije Natjecateljevih radova - prioritet je vidljivost rada, ne atraktivnost fotografije
- ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefone, mjesto boravka i link na galeriju u rubrici 'Fotosuradnja'.

Nije obavezno, ali preporučamo Natjecatelju da na www.fotosofia.info postavi galeriju u rubrici 'Fotosuradnja', kako bi žiriju osigurao uvid u dodatne fotografije i informacije. Registracija u rubriku 'Fotosuradnja' je ovdje , a podešena je tako da oni koji žele mogu ostati anonimni posjetiteljima (podaci o pravom identitetu i kontaktima ostaju vidljivi samo administraciji stranice).
Nakon što otvorite profil, nemojte kliknuti na 'Proširi članstvo...' ispod ID fotografije u profilu, osim ako ste fotograf koji želi postati i član osnovnog dijela stranice.

Slanjem prijavnice na ovaj Casting Natjecatelj izjavljuje da je pročitao i da prihvaća sve napisano u ovim Uvjetima i dopušta da se materijali koji su vezani uz njegovu prijavnicu (tekst, fotografije, fotografije u rubrici Fotosuradnja) bez ikakve naknade koriste na sve potrebne načine u svrhu promocije ovog ili bilo kojeg izdanja fotoseminara Fotosofia.

Odabrani će u modnom photo sessionu sudjelovati na volonterskoj bazi, a snimanja predviđena za 15.6.2017. realizirati će s nekoliko fotografa od kojih će dobiti po 3 besplatne fotografije za svoje privatne potrebe.

SAŽETAK
Početak zaprimanja prijava: 4.4.2017.
Kraj zaprimanja prijava: 17.5.2017.
Navedeni datumi podrazumijevaju cijeli dotični dan od 0-24h.
Adresa za slanje prijava: seminar@fotosofia.info
Obavijest odabranima u uži izbor: 18.5.2017.
Selekcija odabranih u uži izbor: 21.5.2017. u 10h
Obavijest odabranima za sudjelovanje u photo sessionu: 21.5.2017. nakon castinga ili do 20h
Predviđeni datum održavanja photosessiona: 15.6.2017. Terme Tuhelj