ČLAN FOTOSOFIJE OD 8.4.2017.
Tomislav Vitković


Fotogalerija

Komentari na galeriju

 

Fotosofia medalje

O meni

 Ime mi je Tomislav Vitković, rođen sam 3.kolovoza 1992. godine u Koprivnici, a trenutno boravim u Zagrebu.


Nakon završene Gimnazije upisujem Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet koji završavam 2016. godine kao magistar edukacijske rehabilitacije.

Tijekom studija volontirao sam u nekoliko organizacija i ustanova za osobe s teškoćama gdje sam se susreo s velikim brojem komplementarnih terapija kao što su glazbena, likovna ali i fototerapija (kreativna terapija –izražavanje fotografijom).

Rastući interes za fotografijom rezultira kupnjom prvog DSLR-a 2012. Svoju fotografsku priču spajam s ljubavlju prema biologiji, fotografirajući životinje i biljke, koristeći se tele i makro objektivom.

Fotoaparat odnosim u planine gdje hvatam njihovu mističnost i ljepotu. U urbanim sredinama fotografiju koristim kao socijalni medij, prikazujući svakodnevni život, ali i socijalne momente kojih često nismo svjesni kada šetamo gradom na „auto-pilotu“.

Ukratko,fotografija mi je sredstvo koje opisuje moju perspektivu, interese i fasciniranost ovim svijetom puno bolje od riječi. 

Osim fotografijom, bavim se uređivanjem bonsai drvca, biciklizmom, trčanjem i planinarenjem, a ponekad napišem i pokoju pjesmu.

 

Moj fotoblog