Novokomentirane fotografije

Paula Duilo komentira sliku od Paula Duilo: Hvala Janko :)
Zlatko Moskon komentira sliku od Krume Ivanovski: Nevjerojatno nježna, tanana fotografija snimljena je s toliko osjećajnosti i suptilnosti da je jedina moja moguća ocjena izvrstan. Sve manjkavosti (šareni desni donji čošak, svjetlucava ogrlica, zarezan kažiprst, rez kose...) jednostavno nestaju pred nevinošću očiju opuštenog modela i uspješnoj majstoriji fotografa.
Marija smanja komentira sliku od Marija smanja: Upravo sam shvatila da nisam odgovorila Zlatku na njegov komentar, a ujedno bi to bio odgovor i na Jankov komentar s obzirom da se slažete u mišljenju o fotografiji.... Šta ja imam reći?... očigledno je da je trava crvene boje (čudna) ali sam izabrala ton i nijansu koja je meni prijatna i po mom mišljenju ukoliko bih pojačala kontrast između djevojke i okoline dobila bih još čudniju sliku. Ovo nije portret djevojke, ne radi se o njoj koliko o cijeloj atmosferi. Ja sam svjesna da se moja prezentacija ne može svidjeti svima :) Inače slikam raw i cb nije opcija za ovu sliku. U svakom slučaju, drago mi je da ste komentarisali ali ovog puta ćemo se složiti da se ne slažemo i da je u redu što vam nešto fali :)
Janko Levnaic komentira sliku od Marija smanja: Marija, nisam odgovorio jer je većinu onoga što bih imao reći, već dobro opisao Zlatko. Pozdrav.
Zlatko Moskon komentira sliku od ljiljana cicic: Mislim da svi možemo puno naučiti iz ove komunikacije. Hvala Janko, hvala Ljiljana.

INTERNATIONAL

Erik Johansson
Inspiracija je posvuda, i što možete zamisliti, možete i kreirati / Inspiration is everywhere and what you can imagine is what you can create

PROizložba

Marjan Radović
Fotografija je za mene osobni izražaj, vizualna igra koja mjenja pogled na svijet...

Nove galerije

[V] Mark Per
Viktorija Lacković
[V] Paula Duilo
[V] Marija Šmanja
ĐURĐICA DORIĆ