Novokomentirane fotografije

Ivica Dujic komentira sliku od Marta Katic: Predivna fotografija
Ivica Dujic komentira sliku od zvonko cokljat: Jako zanimljivo, izvrsna
zvonko cokljat komentira sliku od vladimir curcin: DEEP ili krasna čarolija. Malo sam zavirio u tvoju postprodukcijsku galeriju. Odlično radiš.
zvonko cokljat komentira sliku od zvonko cokljat: Dugovječnost je vjerojatno vezana za genetiku, no eto ponekad i koja čaša jogurta može čovjeku produžiti vijek upotrebljivosti... Uz sve to, možda sam ipak umjesto jogurta trebao postaviti jednu pravu bocu komovice, loze ili šljivovice. Možda butelju vina iz istre ili Dalmacije. Iz Kutjeva... Tko bi to znao
zvonko cokljat komentira galeriju od zvonko cokljat: Zahvaljujem se na komentaru. I pozdravčić iz Rijeke. (prikazano naselje i ove sumorne zgrade izgrađene su tridesetih godina pod posebno budnim okom nekakvoga Musolinija)

Prijatelji stranice

HIGHLIGHT

Darija Nonveiller-Šesto
Komparativno s drugim medijima poput keramike i slikarstva, fotografija se zasniva na već postojećoj stvarnosti. Izazov fotografa je stvarnost pretvoriti u umjetnost.

INTERNATIONAL

Andrew Testa
Fotografija je vrlo široko područje, no za mene je ona prvenstveno učenje. Oni koji kažu da znaju sve o fotografiji, trebali bi ostaviti fotoaparat i primiti se nečeg drugog. /Photography is about so many things, but for me it's mainly about learning. Anyone who says that they know all there is to know about photography should hang up their cameras and go and do something else.

Nove galerije

[V] zvonko čokljat
[V] Vedran Doležal
Andreja Golubić
Robertina Runje
Valentina Valjak