FOTOSOFIA 12 - UŽI IZBOR

14. svibnja 2017. @ 23:08
Izbor seminarista dvanaeste Fotosofije počeo je uvodnim govorom kojim su Hoyka i fotosofi natjecateljima prenijeli neka od iskustava s prošlih seminara...Nakon čega je došlo vrijeme za zajedničku fotku.Natjecatelji hrabro kreću......na razgovor s Hoykom......dok se ostali upoznaju međusobno......i s asistentima.Razgovori su obavljeni, vrijeme je za odluku o novim seminaristima.Odabrani nisu skrivali veselje......koje su rado pretočili u fotografiju.Vidimo se u Termama Tuhelj 11.-18.6.2017! 

FOTOSOFIA 12 GIRL CASTING

4. ožujka 2017. @ 21:22
Fotosofia 12 se bliži, pa je stigao i dan castinga kojim odabiremo fotomodel za najavne vizuale dvanaeste sezone seminara. Stigle su nam djevojke odabrane u uži izbor. 

Nakon uvodnih riječi o seminaru, vrijeme je za zajedničku fotografiju...... pa za upoznavanje svake kandidatkinje zasebno.Elena Dizdar je poprilično dobro primila vijest da je ona naša nova Fotosofia Girl.Elena ima devetnaest godina i učenica je Sportske gimnazije. Bila je Miss sporta Hrvatske 2015. i bavi se taekwondoom u kojem je tijekom osam godina osvojila mnoge medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Modeling joj je drag hobi/posao, a želja joj je postati liječnica.Kao pravi sportaš, ne časeći časa da počne s treningom, odmah nakon izbora ponudila je ideje za nekoliko poza photo sessiona koji će se uskoro održati. 

FOTOSOFIA DAY - ADVENT

5. prosinca 2016. @ 1:48
Fotosofia Day - Advent održan je u subotu 3.12.2016.    15 odabranih seminarista dobilo je priliku zakoračiti na jedan dan u svijet koji se zove Fotosofia i provesti ga na predavanju i uz fotografiranje u centru Zagreba. 
Počinje uz uvodno predavanje Damira Hoyke koji nakon predavanja o smislu i izražajnim sredstvima fotografije, seminaristima pojašnjava zadatak.Kreće prva runda fotografiranja. Seminaristi su na licu mjesta Hoyku mogli pitati za mišljenje i smjernice kako fotografiju učiniti zanimljivom, a s večeri je stiglo vrijeme za prave fotografije okićenog Zagreba.  Niti hladan pod ne spriječava seminariste u čekanju savršenog kadra.
Seminaristi su za svojim računalima i pregledavaju sve što su danas “uhvatili”, a stigao je i velik broj bivših seminarista pomoći mišljenjem ili nekim Photoshop zahvatom. Nakon što su fotografije predane, seminaristi su dobili potvrdu o sudjelovanju na Fotosofia Day seminaru. Siguran sam da su svi naučili ponešto korisno i upoznali mnogo novih ljudi koji dijele jednaku strast za fotografijom :)
 
 
 
Prethodna    ( stranica 1 / 1 )    Slijedeća
Prikaži sve