Vijesti - Natječaj "Flash music" 2015.

29. srpnja 2015. @ 22:55
 Dear photofriends,

The seventh edition of IPS "Flash music" 2015 is open and waiting for your photographs.

It remains less than a month until the closing date! 

The online application form and more details can be found at the following link: http://photoacademy.org/


Vijesti - Foto natječaj 'Kretanje mojim gradom'

19. srpnja 2015. @ 10:18
 Odraz - Održivi razvoj zajednice poziva građane Zagreba da sudjeluju u foto natječaju 'Kretanje mojim gradom'. Rok za prijavu je 7. rujna.

Više o natječaku možete pročitati ovdje.
Vijseti - Photo exhibition GRADAC 2015

28. lipnja 2015. @ 9:41
 

Više o natječaju možete pročitati ovdje. 

Vijesti - Natječaj za najbolju fotografiju - Međunarodna godina svjetlosti

19. lipnja 2015. @ 21:14
 NATJEČAJ ZA NAJBOLJU FOTOGRAFIJU U POVODU MEĐUNARODNE GODINE SVJETLOSTI


Lokalni odbor za provođenje aktivnosti u povodu Međunarodne godine svjetlosti raspisuje sljedeći fotonatječaj:


Tema: SvjetlostOpis teme: Prijavite fotografije koje najbolje vizualiziraju svjetlost, odnosno najatraktivnije prikazuju bilo koji aspekt pojavnosti svjetlosti, primjerice lom, refleksiju, širenje, disperziju, nastajanje slike kod zrcala, leću, boje svjetlosti, prirodne i umjetne pojave vezane uz svjetlost... Natjecatelj prijavom fotografija na natječaj prihvaća ove uvjete sudjelovanja na natječaju:


·         Natjecatelj izjavljuje da su fotografije koje je prijavio na natječaj u potpunosti njegovi autorski radovi, i da za njih posjeduje sve potrebne dozvole.


·         Fotografije prijavljene na natječaj trebaju odgovarati temi natječaja, moraju biti dokumentarne i na njima su dozvoljeni isključivo sljedeći digitalni zahvati: korekcija boja, MINIMALNO posvjetljivanje/zatamnjivanje i kropanje (odbacivanje dijela slike isijecanjem), a HDR (high dynamic range) i photomerge (slijepljene panorame) su dozvoljeni isključivo ako su slike potrebne za njihovu realizaciju snimljene u otprilike isto vrijeme. Bilo kakve druge promjene originalne snimke nisu dozvoljene. Na prijavljenoj fotografiji ne smije biti slova osim onih koja su zabilježena fotografiranjem. Fotografije mogu biti u boji i crno-bijele.


·         Natjecatelj smije prijaviti najviše 3 fotografije


·         Zbog potrebe printanja fotografija za izložbu, natjecatelj treba fotografije slati u što većoj rezoluciji, dulja stranica minimalno 2000 piksela, rgb, jpg.


·         Natjecatelj prepušta pravo reproduciranja, distribucije i predstavljanja javnosti fotografija poslanih na natječaj Hrvatskom fizkalnom društvu, njegovim partnerima, sponzorima i medijima, vremenski, prostorno, dimenziono i količinski neograničeno, u bilo kojem elektroničkom, tiskovnom ili inom obliku i mediju, samo za svrhu promidžbe, objave rezultata ili isticanja podrške ovom natječaju, te se za takvu uporabu odriče honorara u bilo kojem obliku i prava na potraživanje autorske naknade.


·         Natjecatelj prijavljuje fotografije na natječaj tako što će fotografije poslati na email adresu foto.iyl2015@ifs.hr , zajedno sa sljedećim podacima: ime i prezime, adresa, naziv fotografije i broj telefona/mobitela.


 


·         Fotografije se mogu prijaviti do 31. kolovoza 2015. godine. 


Radovi će biti objavljeni (zajedno s podacima o autoru) u web galeriji na stranici http://iyl2015.ifs.hr/. Najuspješniji radovi će biti nagrađeni, te izloženi u nekoliko prigoda. Hrvatsko fizkalno društvo - Organizacijski odbor natječaja             

  
Vijesti - Radionica fotografiranja arhitekture

9. lipnja 2015. @ 20:40
 Radionica fotografiranja arhitekture s Domagojem Blaževićem u hotelu Westin

 

Fotografska udruga Organ Vida poziva Vas na radionicu fotografiranja arhitekture koja se održava od 15. do 18. lipnja u Zagrebu, u hotelu Westin. 

Četverodnevna radionica pod nazivom Hoteli, 

voditelja Domagoja Blaževića, sudionicima će dati uvid u teorijske, praktične i estetske aspekte vizualnih arhitektonskih istraživanja.

Radionica će se odvijati u prostorima hotela Westin koji će posebno za ovu prigodu otvoriti vrata svojih najljepših soba i dvorana.

Broj polaznika je ograničen na 10 osoba, a rok prijave je 10. lipnja 2015. 

Obavijest o sudjelovanju na radionici bit će poslana odabranim kandidatima do 11. lipnja 2015; a sudjelovanje na radionici potvrđuje 

se uplatom kotizacije, za što će kandidati dobiti potrebne informacije.

Više o radionici možete pročitati ovdje. 

 
 
 
Prethodna    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  ( stranica 1 / 30 )    Slijedeća
Prikaži sve